Lillördag

Onsdag, det vill säga lillördag. Inte för att jag partar till det så rejält. Sitter hemma och har tagit mig en öl och ätit nötter framför fotbollen :-) Så nu slöar jag framför datorn och kikar runt lite och försöker styra upp lite saker.
 
Jobbade ju 7-12 idag. Gissa om jag var trött imorse när jag promenerade till jobbet.... usch. Men efter lite kaffe på jobbet så piggnade jag till och dagen gick superfort. Dock har jag så otroligt ont i rygg & nacke. Det har strålat i nacken samt ryggen hela dagen. Jag hoppas det inte blir sämre.
Imorgon börjar jag 12 och slutar klockan 21. Skönt med ett kvällspass ändå, lite sovmorgon. 
 
Efter jobbet idag så gick jag till Carinas jobb och väntade där tills hon slutade. Sen gick vi och satt oss i gräset i solen och surrade innan hon skulle klippa sig. Jag passade på att boka en klipptid samma dag fast bara någon timme senare. Mitt hår behövdes VERKLIGEN en omgång och nu är jag korthårig. Skönt! :-) 
När Carina hade klippt sig så mötte vi upp Evelina och gick hem till Carina innan det var min tur att åka och klippa mig. Som pricken över i:et på denna dag så gick vi ner på Max och åt middag, det satt som en smäck kan jag lova. Jag tog mig en powernap på Carinas soffa på ca 50minuter, välbehövligt. Och när jag vaknade blev det kaffe och lite Buzz-lir, där jag faktiskt vann. 
Jag tog bussen hem kring 22-tiden. Sett fotbollen här hemma i min ensamhet. Nåja, nu ska jag kika vidare innan jag ska sova och ladda för 9-timmars jobb imorgon :-) 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar till helgen, fullspäckat med mys!