En febrig torsdag

Torsdag igen. Jag sitter här hemma hos Sandra & Tomas. Ska vakta deras hus medans dem är i fjällen. Dem åkte imorse, fuskigt!! Dricker kaffe, fryser, febrar, hostar, snorar och har en extrem jobbig huvudvärk. Känns som att mitt huvud ska sprängas. Nu får jag gärna bli frisk. Ska kurera mig så gott jag kan. Dessutom skönt med egentid OCH ett badkar, det kommer användas flitigt dem här dagarna framöver ;)
 
Jag kom ju till Luleå i måndags, jag har sovit hos Carina i två nätter. Det har varit två fantastiska dagar fulla med skratt, svammel och mycket surr om livet, tack vännen. Otroligt välbehövligt och mer såna dagar kommer det bli.
I tisdags gick jag & Carina på hockeyn där Luleå tyvärr förlorade. Men ikväll är det match igen nere i Växjö och förhoppningsvis lyckas vi ta hem det ikväll. Ska heja från tv-soffan! :)
 
Nä, nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett (om jag lyckas hitta någon) och börja göra mig klar. Fräscha till mig lite så jag känner mig lite piggare än vad jag är.
 
Igår kväll när Sandra hämtade mig och vi kom hem genom dörren hos syster så var det världens lyckligaste tjej som mötte mig i hallen. Hon skrek "MOSTER SESSAN ...... MOSTER SESSAN ÄR HÄR!!!" och sprang runt i huset av lycka. DET kan vara den bästa känslan och det värmde gott i hjärtat av att se Emmy så glad över att få se mig. Mosters tösabit!
 
 
 
Min fina vän! :)