Välkommen hälsosamma liv!

Jag är i Luleå. Vad gör jag här? Tränar, lever hälsosammare (försöker), umgås med vänner, familj och jobbar.
Jag började ju träna för 2,5 veckor sedan. Ser lite resultat redan, kul. Jag känner mig genast piggare, gladare och fräschare. Jag är redo för sommaren och vad den har att erbjuda och jag är SÅ redo för Mallis med min fina vapendragare Carina.
 
I söndags hade jag mitt första fyspass med Luleå Hockeys damlag där 2 av mina kusiner spelar. Camilla som ni säkert redan vet :-) Sen våran lillkusin också. Vi sprang på Ormberget i värmen, det var helt galet jobbigt med tanke på att jag inte alls är tränad och mina lungor var inte beredd på detta.. Och självklart efter vi sprungit så var det bara att möta Ormbergsbacken, upp & ner. Sista springbiten upp för backen klarade jag inget mer och trodde jag skulle svimma. Jag var så nära på att spy, jisses!! Men oj så skönt att få tummen ur röven och pressa mig själv.
 
Igår hade vi styrkepass på gymmet på Coop Arena, benpass var det. Och oj vilken träningsvärk jag har i rumpan och baksida lår, haha! Idag är det vila som gäller, eller ska ta mig en PW strax. Imorgon är det ett nytt styrkepass med laget... Nä, måste kila. Jag återkommer!
 
Inte så stor skilland. Men jag gör det för mig och mitt välmående! :)